elas

Vyrábíme pružné i pevné stuhy pro výrobce spodního prádla a oděvů, pro automobilový průmysl a zdravotnictví.

Výroba stuh - ELAS, s.r.o. - Česky Výroba stuh - ELAS, s.r.o. - English Výroba stuh - ELAS, s.r.o. - Deutsch Výroba stuh - ELAS, s.r.o. - Pусский Výroba stuh - ELAS, s.r.o. - Français Výroba stuh - ELAS, s.r.o. - Espanol Výroba stuh - ELAS, s.r.o. - Italiano Výroba stuh - ELAS, s.r.o. - Slovensky Výroba stuh - ELAS, s.r.o. - Polski

Zde se nacházíte:

Pruženky

Prádlové gumy jsou specifickým galanterním zbožím, bez kterého se neobejde celá řada oděvů. Gumy jsou součástí například spodního prádla, sportovního oblečení nebo pyžam. Právě pro své široké využití vyrábí firma ELAS gumy různých rozměrů.

Výroba i barvení gum probíhá na nejmodernějších strojích kontinuálními a diskontinuálními postupy. Jedná se o elastické výrobky, a proto pamatujeme na dostatečnou pružnost, která je gumám při výrobě dodávána. Firma ELAS jako pružné elementy používá přírodní latex a elastany značek Lycra a Dorlastan – Roica.

Konkrétně můžete prádlové gumy firmy ELAS využít pro pánské boxerky, dámské kalhotky a podprsenky. Ať už tedy sháníte gumu do kalhot, pyžam či spodního prádla, naše prádlové gumy jsou správnou volbou.

Kromě prádlových gum nechybí v nabídce firmy ELAS také upínací gumy. Ty jsou skvělým pomocníkem pro pevné stažení nákladu, a to pro domácí i průmyslové použití. Elastické popruhy lze je vybírat v různých délkách, barvách a kombinacích. Díky tomu si sami můžete určit, jak dlouhou upínací gumu potřebujete. V případě potřeby stahování je vhodné popruhy zakončit kovovými či umělými karabinami.

Sháníte-li prádlové či upínací gumy, neváhejte si vybrat z naší bohaté nabídky. Své uplatnění gumy najdou i v automobilovém průmyslu a ve zdravotnictví. Pokud přeci jen nenajdete konkrétní typ produktu nebo vám nebude vyhovovat metráž gumy, pak se vašim požadavkům velice rádi přizpůsobíme. Na přání jsme vám schopni vyvzorovat daný artikl.

elasVýroba stuh – ELAS s.r.o.
Větrná 418
463 34 Hrádek nad Nisou
zobrazit na mapě

+420 482 429 111