elas

Vyrábíme pružné i pevné stuhy pro výrobce spodního prádla a oděvů, pro automobilový průmysl a zdravotnictví.

Výroba stuh - ELAS, s.r.o. - Česky Výroba stuh - ELAS, s.r.o. - English Výroba stuh - ELAS, s.r.o. - Deutsch Výroba stuh - ELAS, s.r.o. - Pусский Výroba stuh - ELAS, s.r.o. - Français Výroba stuh - ELAS, s.r.o. - Espanol Výroba stuh - ELAS, s.r.o. - Italiano Výroba stuh - ELAS, s.r.o. - Slovensky Výroba stuh - ELAS, s.r.o. - Polski

Zde se nacházíte:

Záclonové a závěsové stuhy

Nedílnou součástí záclon a závěsů jsou řasící stuhy. Ty dnes patří mezi chytrý bytový textil, díky kterému není nutné pracně vytvářet elegantní řasení. V nabídce firmy ELAS proto nechybí ani záclonové a závěsové stuhy, jež lze snadno na textilii našít.

Sháníte-li pásky okrasné či klasické, dlouhé či krátké, úzké či široké, jistě si v našem galanterním zboží vyberete. Kvalitní stuhy jsou vyrobeny z bavlny i polyesteru v transparentním, v bílém nebo v tělovém provedení. Nutno podotknout, že řasící stuhy na závěsy se ale neliší jen materiálem a barvou, ale také formou řasení a způsobem použití. Nabídka je proto opravdu bohatá.

Řasící pásky se jednoduše našijí na záclonu či závěs. Není nutné se obávat jakékoli designové změny. Stuhy váš bytový textil v žádném případě neovlivní, našívají se na rubovou stranu textilie. Díky neutrálnímu provedení na lícové straně nic nepoznáte. Řasící stuhy na záclony látku pouze hezky zpevní, respektive vyztuží.

Po našití stačí na konci pásky zatáhnout za šňůrku, kterou docílíte dokonalého řasení. Zda budete chtít záclonu nechat řasenou volněji a závěsy bohatěji je jen na vás. Široká stuha navíc zakryje i nevzhledné plastové háčky, popřípadě celou kolejnici.

Záclonové stuhy jsou tkány na nejmodernějších jehlových strojích švýcarské značky MÜLLER. Stuhy dodáváme v adjustaci, jež plně vyhovuje maloobchodním i velkoobchodním zákazníkům. Vybírat lze stuhy z polyesteru nebo bavlny.

Vytvořit pravidelné řasení na zácloně je bez řasící stuhy časově náročné, proto se již netrapte s pracným překládáním bytového textilu při věšení. Vše za vás vyřeší řasící stuhy.

Při konečném výběru nezapomeňte na to, že stuhy je doporučeno kupovat ve stejné metráži, jako je vaše záclona či závěs.

elasVýroba stuh – ELAS s.r.o.
Větrná 418
463 34 Hrádek nad Nisou
zobrazit na mapě

+420 482 429 111